Woontrends 2017

Altijd makkelijk om te weten wat je wel en niet in huis moet halen volgens de laatste trends. Daarom heb ik ze hier even op een rijtje gezet. Hoef je ze zelf niet meer bij elkaar te zoeken. Makkelijk toch?!

 

GROEN

Misschien niet de nieuwste trend maar maar kamerplanten zijn nog steeds een ding. En gelukkig zo!

 

DONKER BLAUW

Navy blauwe accenten brengen warmte in je huis. Het doet je ook denken aan de Zweedse blauwe warme tinten van de afgelopen jaren. Probeer het met fluweel accenten of schilder een muur in deze prachtige kleur.

 

 

HYGGE

Een wat?? (spreek het uit als huugen) Gezellig met vrienden bij de openhaard met goede gesprekken. Daarbij hoort natuurlijk ook een lekker drankje en eten. Dit is wat we dit jaar veel gaan doen. En daarbij horen natuurlijk warme kleuren, dikke stoffen en houten meubels. Ik kan niet wachten!!

 

 

 

 

 

 

]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MARMER BEHANG

De marmer trend is al een tijdje aan de gang op meubels maar nu kan je dit ook geweldig op je muur plakken. Er zijn al verschillende behang merken die een mooie versie van dit behang in hun collectie hebben zoals dit Resource behang van Eijffinger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *