Over mij

Als kind wist ik het al van interieur wilde ik mijn passie maken. De keuze om een opleiding te volgen in die richting was snel gemaakt. Na de opleiding Bouwkunde-Ontwerp heb ik de opleiding Interieurstyling aan de Academie Artemis in Amsterdam afgerond. Ik ging stage lopen bij HIP Studio in Abcoude en heb daar aan veel mooie en grote projecten mogen meewerken in binnen- en buitenland. Na 7 jaar heb ik de stap genomen om hierin zelf een bedrijf te starten en zo onstond Design by Co.

Ik wilde mijn kennis nog meer uitbreiden en ben daarom de opleiding verkoopstyliste bij LNV verkoopstyling gaan volgen. Inmiddels is dit ook alweer een tijd geleden en heb al veel huizen verkoopklaar mogen maken met succes.

Mensen vragen mij vaak “welke trends zou je toepassen in mijn interieur’, daarop zeg ik altijd: Een trend is niet iets wat je vanuit moet gaan in je ontwerp.

Een interieur moet persoonlijk bij je passen. Dat is voor mij altijd te uitdaging, een interieur die past bij die persoon. Door het lezen van vakbladen,stedentrips en het bezoeken van beurzen en musea laat ik mij inspireren. Alles wat ik daar zie neem ik in mij op en dit komt dan als ik in gesprek ben met een opdrachtgever naar boven. Door samen te sparren komen we tot een mooie (persoonlijk) interieurontwerp.

The only way to do great work, is to love what you do.